poll“Kom, we beginnen een poll”, zei hoofdredacteur Tefke een maand geleden. Want de nieuwe site van OudersOnderling biedt immers ruimte voor meer interactie. En we zijn ook wel nieuwsgierig naar de mening van onze lezers.

Haperend – want die nieuwe website draaide in het begin nog niet altijd even gesmeerd – begonnen we. Maar nu, aan het eind van de eerste maand toch een voorzichtige blik op de eerste pollenmaand.

Poll 1Op de kop af tien mensen reageerden op de stelling “Ga je het in 2014 anders doen als het om opvoeden gaat”. Twee grappenmakers leefden in het verleden, want ze gaven aan niet te weten dat het inmiddels 2014 is. Wel, laten we duidelijk zijn: dat is wél zo.

Veertig procent van de respondenten gaf aan op dezelfde voet door te willen gaan, terwijl dertig procent een vinkje gaf bij ‘Ja, want het is hard nodig’. Beide varianten lijken ons goede inspiratiebronnen voor (gast)blogs; dus kom maar op!

Zorgwekkender is de ene persoon die (hopelijk eerlijk) toegeeft het graag anders te willen doen, maar niet weet hoe. Misschien ook voer voor een blog? Of ongevraagd advies? Misschien kan ons blognetwerk je helpen!

Voor de kortste maand van het jaar hebben we een nieuwe poll bedacht. Je vindt ‘m op de homepage. Vul ‘m vooral in. Voor jou een kleine moeite, voor ons een groot plezier.

Reacties

reacties


1.791 views | Geschreven door

Over de auteur

Freelance tekstschrijver

Freelance tekstschrijver (onder de naam LetterLuck | tekst voor u). Maar bovenal man van Audrey en vader van Pim (2007) en Femke (2009). Mag op Ouders Onderling schrijven en adjunct-hoofdredacteur spelen. Vervult voor heel Content Collective de rol van eindredact(z)eur. Chronisch Gronings, maar al jaren wonend in prachtig Twente.