open dagAanstaande zaterdag is het open dag op de school waar mijn kinderen naartoe gaan. Mijn kinderen doen graag mee aan de activiteiten die dag, om te laten zien waarom hun school zo fijn is.

Het is sowieso het seizoen van de open dagen. Dat inspireerde ons om daar de tweede poll aan te wijden. Want wanneer ga je aan een nieuwe/volgende school denken voor zoon of dochter? Ga je ieder jaar de open dagen af, om te kijken of er iets veranderd is? Zoals we geacht worden te doen bij de zorgverzekeringen (waarbij we moeten constateren dat het ieder jaar een stukje minder wordt…)?

Afijn, de stelling die we poneerden: ‘Ik bezoek nu al open dagen, terwijl mijn kind nog lang niet naar (een nieuwe) school hoeft.

Wij bedachten daar een aantal antwoordmogelijkheden bij. U reageerde als volgt.

Kind? Welk kind? Ons blog wordt blijkbaar niet bezocht door mensen die geen kinderen hebben (of ze niet af en toe vergeet), want precies 0% van de respondenten klikte dit antwoord aan. Wij rekenen het goed, ons blog bereikt haar doelgroep.

Ongeveer 80% van de poll-invullers ging voor het antwoord ‘Natuurlijk niet, waarom nu al?’. Een zeer kleine minderheid (15%) gaf aan er niet vroeg genoeg mee te kunnen beginnen en 1 van de in totaal 18 mensen die de moeite namen om de poll in te vullen gaat zelfs jaarlijks kijken, om te kijken of er inderdaad wat veranderd was.

Natuurlijk zijn er nog veel meer antwoorden mogelijk. Die mogen jullie hieronder neerzetten. 😉

PS: Vergeet ook vooral niet onze nieuwe poll op de homepage in te vullen.

Reacties

reacties


1.472 views | Geschreven door

Over de auteur

Freelance tekstschrijver

Freelance tekstschrijver (onder de naam LetterLuck | tekst voor u). Maar bovenal man van Audrey en vader van Pim (2007) en Femke (2009). Mag op Ouders Onderling schrijven en adjunct-hoofdredacteur spelen. Vervult voor heel Content Collective de rol van eindredact(z)eur. Chronisch Gronings, maar al jaren wonend in prachtig Twente.